Anno 2017

Jaarlijkse algemene ledenvergadering.

Dinsdag 18 april 2017

Perkplantenactie!

Tussen 17.00 uur en 20.00 gingen wij weer bij u in Grijpskerk langs met perkplanten en ‘hanging baskets’. Omdat wij niet alle straten in deze korte tijd konden bewerken, kon u ook nu weer uw planten kopen bij de PKN kerk aan de Nicolaas Grijpstraat. U had toen de eerste en dus ruime keuze.

Zondag 9 april 2017

Medewerking aan de Zondagavondzang in het Zonnehuis te Zuidhorn.
We zongen toen een deel van de liederen die we ook in Niekerk ten gehore brachten.

Zaterdag 8 april 2017

Vocation Grijpskerk e.o. zong onder leiding van John Schreurs in de Liudger kerk aan de Zandumerweg in Niekerk.

Het koor werd op piano begeleid door Liesbeth Wildeveld.

Er werd een gevarieerd programma gebracht. Het eerste deel bestond uit liederen die verwijzen naar de dagen rond Pasen, gevolgd door een algemener programma.

Er werden werken gezongen van o.a. Ola Gjeilo, Johann Sebastian Bach, Vlad Zoborovski, Karl Jenkins, Huub Oosterhuis, Daniel Elder, Mary Lynn Lightfoot, en Antonio Lotti, Bob Chilcott en Damien Kehoe.