STARTPAGINA   DIRIGENT  AGENDA    INLOG VOOR LEDEN
——-
————–Op zondag 24 december is het koor olv Daniel Rouwkema aanwezig
————–bij de kerstnachtdienst in De Cirkel Korreweg 47 in Groningen.
————–De dienst begint om 21.30.
————–   

                     
                 Enkele carols die worden uitgevoerd:
————––    Jul, jul strålande, Gustaf Nordqvist
————––    Er is een roos ontloken – arr: Daniel Rouwkema
————––    Angel’s Carol, John Rutter
————––    All bells in paradise, Rutter
————––    Stille Nacht – arr: Daniel Rouwkema
————––    Deo dicamus gratias, Victor C Johnson

 


Vocation bestaat op dit moment uit circa 43 enthousiaste zangers van uiteenlopende leeftijden en heeft plek voor nieuwe leden. Naast kwaliteit (en stiekem ook een beetje ambitie) staat plezier bij de groep hoog in het vaandel. Vocation  staat vanaf 30 augustus 2022 onder leiding van Daniel Rouwkema. Daniel is een inspirerende en motiverende dirigent die het een uitdaging vindt om te ontdekken wat gezamenlijk met de zangstem bereikt kan worden. We delen onze passie voor zingen en muziek maken en doen dat graag met meer mensen. We organiseren elk zangseizoen een aantal concerten en we nemen deel aan korenfestivals.
Als kers op de taart organiseren we om de drie jaar een koorreis waarin we in een aantal dagen zingen op bijzondere plaatsen! Zo hebben we bijvoorbeeld gezongen in de Sint-Baafskathedraal in Gent, de Heilige Hartkerk te Brugge, de Gedächtniskirche in Berlijn. Kortom we zijn een koor waar de liefde voor muziek centraal staat.
Meezingen?
Wil je onderdeel uitmaken van dit koor, je bent altijd welkom bij onze repetities om te luisteren of meteen mee te zingen. We repeteren elke dinsdag vanaf 20 uur tot 22 uur in de PKN Kerk aan de Nicolaas Grijpstraat 26 in Grijpskerk. Hebben we een leeftijdsgrens? In principe niet, echter vanaf je 70e jaar wordt er van je gevraagd een stemtest te doen, op basis hiervan bepaalt de dirigent of je stem voldoende is om te zingen in ons koor.Waarom zingen bij Vocation?

  • We zingen de mooiste (religieuze) koorwerken.
  • Het is ontspannend!
  • Je leert steeds beter zingen!
  • o.l.v. Dirigent Daniel Rouwkema
  • Het is spetterend!
  • Het is gezellig!